Lignavita - Liesbet
Terug naar overzicht

Liesbet's verhaal

Liesbet
-22 kg
Sandrine Daskalidès Daskalides

"Het grote voordeel van Lignavita is dat je op een fijne manier snel resultaat ziet, zonder dat je honger hebt of lekker dingen moet missen."

De voorbije jaren waren niet mijn makkelijkste, wat maakte dat ik op korte tijd 20kg was bijgekomen. Het ontbrak me aan energie en wil om er iets aan te doen. Toen in maart de lockdown kwam, begon ik te wandelen. Meer zelf koken, thuis werken en terug naar de kleine dingen kijken, gaf me moed om er toch voor te gaan. Zo kwam ik bij Sandrine van Food & Fit Drongen terecht. Zij begreep me vrijwel onmiddellijk en kon goed het evenwicht vinden tussen motiveren en mij ook mijn ding laten doen.

Toen zij me voorstelde om met Lignavita te beginnen had ik drie bezwaren. Ik zou het niet lekker vinden, te duur en ik dacht de hele tijd honger te gaan hebben. Alle drie bezwaren bleken al vlug onterecht. Het ging goed vooruit, de wekelijkse momenten bij Sandrine gaven me heel veel energie. Ik werd niet beoordeeld, alleen maar gemotiveerd om door te gaan. Ook toen ik zelf wat vlugger wou gaan, was het Sandrine die goed voelde dat ik daar eigenlijk nog niet klaar voor was.

Op die manier viel ik op korte tijd, 6 maanden, 22kg af. Het gaf me terug zelfvertrouwen waardoor ik terug begon te sporten en het nog leuk vind ook!

Nu ben ik op het punt gekomen dat ik samen met Sandrine kijk naar een gezond eetpatroon waarbij ik kan blijven sporten en nog wat extra zal afvallen. Mijn vaste zonde van chips blijf ik gewoon behouden 😊 alleen is het nu bewuster en met veel meer smaak ipv gewoon een zak opentrekken omdat ik niets beter kan verzinnen.

Het grote voordeel van Lignavita is dat je op een fijne manier snel resultaat ziet, zonder dat je honger hebt of lekker dingen moet missen. Dit in combinatie met de goede begeleiding van je coach maakt het echt heel haalbaar.

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita