Lignavita - Supplus shakes
Terug naar overzicht

Supplus shakes

Vier verschillende shakes met extra werkzame actieve plantenextracten, voor een nog beter en sneller resultaat!

Extract van groene koffieboon

verhoogt de vetverbranding

Dit extract heeft een unieke werking om personen met overgewicht te helpen en heeft een wetenschappelijk bewezen afslankingseffect. Het is een extract van de cafeïnevrije groene kofeboon

(Coffea Canephora Robusta Pierre) met een unieke compositie van actieve bestanddelen. Dit garandeert een optimale biologische beschikbaarheid en efciëntie. Extract van groene koffieboon verhoogt de vetverbranding.

Randomized double-blind, placebo controlled clinical studies tonen volgende klinische effecten aan:

 • Afslankingseffect tegenover placebo groep
 • Verhoging van de vetvrije massa tegenover de vetmassa
 • Hoge bio beschikbaarheid

De werking komt er door twee synergetische actiemechanismen:

 • Reductie van postprandiale glycemia, door vermindering van intestinale glucose absorptie en remming van glucose-6-fosfaat
 • Verhoging van de vetafgifte uit het vetweefsel

Artisjok extract

detox antioxidant effect

Artisjok extract wordt al langer geprezen omwille van zijn antioxidatieve werking. Experimenten met testsystemen

bevestigden deze hypothese. Gebhart onderzocht of Artisjokextract de vorming van malon-dialdehyde (MDA) in gekweekte levercellen, voorkomt. Binnen 40 minuten na incubatie met artisjokextract werd een concentratieafhankelijke remming van MDA-vorming verkregen. De anti-oxidantactiviteit van het extract was aanzienlijk. Overeenkomend met de resultaten die in levercellen geboekt zijn liet artisjok ook anti-oxidatieve eigenschappen zien in andere testsystemen zoals in humane bloedcellen en op LDL-cholesterol. Naast een verhoogd cholesterolgehalte geldt vandaag de dag geoxideerd LDL als een belangrijke risicofactor voor het ontstaan van atherosclerose. Verder draagt Artisjok bij aan een evenwichtig functioneren van gal en lever en daarmee aan de spijsverteringsprocessen die voor de opname van voedingsstoffen belangrijk zijn.

Andere gunstige effecten van artisjok zijn:

 • Verbetert werking galblaas en lever
 • Bevordert vertering vetten
 • Verlaagt cholesterolgehalte
 • Antioxidant
 • Tegen buikpijn, misselijkheid en winderigheid
 • Beheerst bloedsuikerspiegel
 • Behandeling jicht, artritis en reuma
 • Bij urinewegproblemen

Inuline

bevordert een gezonde darmflora

De inheemse cichorei inuline bevordert de groei van intestinale bidobacteriën, is prebiotisch en helpt de darmora gezond te houden, studie gedaan in vitro en in vivo.

Conclusie van AFSSA:

 • Inheemse cichorei inuline is bidogeen (d.w.z. stimuleert bidobacteriën) bij een dagelijkse inname van 5 g.
 • De beweringen "inheemse cichorei inuline is bidogeen (bevordering van de groei van intestinale bidobacteriën) bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag", "inheemse cichorei inuline bevordert de groei van de intestinale bidobacteriën bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag" , " inheemse cichorei inuline is prebiotisch bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag" zijn wetenschappelijk gevalideerd.

Appel extract

beperkt de suikeropname

Phloridzin is een polyphenol, speciaal gevonden in fruit van bomen van de rozenfamilie, dat een sterk remmend effect vertoont bij het suiker glucose transport door de darm barrière, en is een populair ingrediënt in afslankingsproducten. Studies tonen aan dat natuurlijk phloridzin appel extract de hoeveelheid suiker beperkt die in het bloed komt na een suikerrijke maaltijd. Phloridzin extract is dus een natuurlijk appel extract met een doeltreffend glucose blokkerend effect.

Cacao extract

beperkt de suikeropname

Het natuurlijk extract van de cacao, meer bepaald theobromine, is van dezelfde familie als cafeïne en is zeer bekend voor gewichtsverlies door de verhoging van de thermogenese. Thermogeen betekent letterlijk ‘warmteproducerend’. Het zorgt er dus voor dat het lichaam als het ware opwarmt en er meer energie verbruikt wordt. Daarnaast verhoogt het licht de urineproductie wat zijn nut heeft om afvalstoffen te verwijderen.

Betaalmogelijkheden
Creditcard Bancontact KBC Belfius Apple Pay
© 2024 by Lignavita